Theorie


Je theorie heb je nodig om een Tussentijdse Toets of een praktijkexamen bij het CBR af te kunnen nemen.

 

Begin dus zo snel mogelijk met je theorie!

 

Autorijschool Désiree Schattefor biedt zijn cursisten een cursus theorie aan één op één van een 5 tal lessen van 1,5 uur  (totaal 7,5 uur) bij de cursist thuis. En daarnaast kun je kiezen voor 2 extra examen trainingslessen van 1,5 uur per keer. 

 

Wil je geen één op één cursus en wil je online je theorie halen dan kan ook met een online cursus van I-theorie. Zie hieronder meer informatie hierover.

 

Wil je weten wat jou theorie pakket gaat kosten?

Het pakket kost € 215,-! Wat krijg je voor deze prijs:

  • Theorie boek inclusief studievragen na ieder hoofdstuk
  • 5 individuele lessen van 90 minuten (totaal 7,5 uur),  dus ik kom bij je thuis om de theorie eigen te maken

Klik voor meer informatie op de onderstaande foto's voor informatie over Verjo en zijn producten!iTheorie

Met iTheorie kun je online theorie leren. Meer hierover kun je zien in onderstaand filmpje. Het is wel belangrijk dat je de discipline heb om te blijven leren, anders raad ik je de één op één methode aan.


Zo gaat het theorie examen per 1 juli 2017


Vanaf 1 juli 2017 kun je door het theorie-examen auto, motor en bromfiets bladeren en vragen markeren. Ook is er geen antwoordtijd per vraag ingesteld. Je kunt de examentijd dus zelf indelen. Het examenonderdeel ‘Gevaarherkenning’ in het theorie-examen voor de auto krijgt deze opties niet. Er verandert niets aan de inhoud van de theorie-examens. De blader- en markeermogelijkheid in het examen is eerder al getest en kandidaten zijn er heel tevreden over.

 

 

Bladeren door het examenonderdeel

Je kunt door de vragen van het examenonderdeel bladeren door op het scherm op ‘Volgende’ of ‘Vorige’ te tikken. Op die manier ga je naar de volgende of vorige examenvraag. Bij het theorie-examen voor motor en bromfiets kan dit door het hele examen.

 

 

Markeren van vragen

Ook kun je in dit examenonderdeel vragen markeren. Dit is handig als je een vraag later nog een keer wilt bekijken. Je markeert een vraag door rechtsboven in het scherm op het vlaggetje te tikken. Op de afbeelding hieronder zie je het vlaggetje.

Bekijk het filmpje hieronder wat jij kunt verwachten tijdens jouw theorie examen!

 

Bron: CBR

 


Druk op het logo van het CBR om je theorie zelf te reserveren met je DigD code.