Theorie


Webshop Autorijschool Désiree Schattefor

 

Je theorie heb je nodig om een Tussentijdse Toets of een Praktijkexamen bij het CBR af te kunnen nemen.

 

Maar weet je nog niet goed hoe je hier aan moet beginnen of je dit nu digitaal wilt of wil je liever je theorie leren met begeleiding. Laat mij je helpen met het vinden van de juiste manier die het beste bij je past.

 

Kijk maar gauw in de webshop wat voor mogelijkheden er zijn die VekaBest allemaal te bieden heeft!

 

 

Dus:

Alles voor je theorie. Wil je nu het leren via een boek of ga je liever digitaal. Van alles wat wils in de webshop van Autorijschool Désiree Schattefor! (Klik op "webshop" om naar de webshop te gaan, heb je een kaart met inlogcode ontvangen van mij of zelf besteld via de webshop klik of op de "foto" of op "inloggen") inloggen !  Log in om het volgsysteem van Vekabest te activeren en zo jou vorderingen te volgen in het systeem. Als er dan onderwerpen zijn die je moeilijk vind kan ik dit samen met jou behandelen en uitleggen.

 

Succes met je theorie en voor vragen weet je mij te vinden.....

 


Zo gaat het theorie examen

Vanaf 1 juli 2017 kun je door het theorie-examen auto, motor en bromfiets bladeren en vragen markeren. Ook is er geen antwoordtijd per vraag ingesteld. Je kunt de examentijd dus zelf indelen. Het examenonderdeel ‘Gevaarherkenning’ in het theorie-examen voor de auto krijgt deze opties niet. Er verandert niets aan de inhoud van de theorie-examens. De blader- en markeermogelijkheid in het examen is eerder al getest en kandidaten zijn er heel tevreden over.

 

 

Bladeren door het examenonderdeel

Je kunt door de vragen van het examenonderdeel bladeren door op het scherm op ‘Volgende’ of ‘Vorige’ te tikken. Op die manier ga je naar de volgende of vorige examenvraag. Bij het theorie-examen voor motor en bromfiets kan dit door het hele examen.

 

 

Markeren van vragen

Ook kun je in dit examenonderdeel vragen markeren. Dit is handig als je een vraag later nog een keer wilt bekijken. Je markeert een vraag door rechtsboven in het scherm op het vlaggetje te tikken. Op de afbeelding hieronder zie je het vlaggetje.


Druk op het logo van het CBR om je theorie zelf te reserveren met je DigD code.