Theorie

Theorie via de PlanGo app

 

Je hebt geen theorieboek of aparte apps meer nodig: vanaf nu vind je alles wat je moet leren in de LeerlingApp. Dus of je nu een tussenuur heb, op de bus wacht of thuis op de bank zit; je kunt altijd en overal met je theorie aan de slag.

 

Interactief leren

Tientallen video’s leggen de belangrijkste onderdelen van de theorie uit. De lesstof is zo ingedeeld dat je het in stukjes van enkele minuten kunt leren. Wanneer je een onderdeel geleerd heb kun je de opgedane kennis meteen testen met een deeltoets. Zo weet je direct of je de stof heb begrepen.

 

Eén vast bedrag & geen gedoe met codes!!

Je betaalt een vast bedrag en je hebt geen codes of QR code nodig. Ik zet in de PlanGo app jouw theorie voor je open en je kunt gelijk aan de slag.

 

·       Meer dan 200 theoriehoofdstukken

·       100 introductiefilmpjes met uitleg

·       Kennistoetsen met meer dan 300 vragen

·       Training met CBR oefenexamens

·       Onbeperkt geldig tijdens de praktijkopleiding

·       Auto, motor en bromfiets (voor ons geldt natuurlijk alleen de auto)

 

 

 

 


Examendatum 

Alles begint met de examendatum. Je geeft in de app aan wanneer het theorie-examen plaatsvindt.

De app geeft aan wat je per week moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kan je met de theorie beginnen.

 

Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

De complete theorie-opleiding zit in de app. Je neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kunt leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan je je theorie leren.

 

Deeltoetsen maken

In een deeltoets checkt je of je de theorie begrepen hebt en weet hoe je dit toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen.

Je ziet direct of je antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijg je de uitleg nogmaals te zien.