Praktijkbegeleiding


Loop je ook vaak tegen situaties aan waar je geen raad mee weet tijdens het autorijden? Of vind het eigenlijk best wel heel spannend in de auto en durf je dit eigenlijk niet te vertellen tegen iemand?

 

Laat mij je helpen met een praktijkbegeleiding om je rijvaardigheid te vergroten.

 

Na een intake van 1,5 uur, waarvan wij een uur gaan rijden, kan ik in schatten waar ik je kan helpen om het autorijden weer eigen te maken.  Ik zal je verrijk met allerlei tips en maak je bewuster van het verkeer om je heen.

 

Neem contact met me op en zal je alle informatie geven 06-19880514! 


Parkeren

Vind je het moeilijk om te parkeren, het rijden in een parkeergarage, fileparkeren of in andere situaties? Laat mij je helpen om met heel veel tips jou het parkeren weer eigen te maken.Snelweg

Ga jij ook de snelweg uit de weg? Laat mij je helpen met tips en vaardigheden om niet als een berg tegen een snelweg op te kijken. Tunnels

Tunnels zijn eng, maar wist je dat dit de meest veilige plek is om te rijden? Hoeveel mogelijkheden biedt een tunnel je om als er iets is dit te melden? En de bewaking van uit de meldkamers? Ook hier kan ik je verder helpen, laat het me maar weten.