Intake


 

Het bepalen welke autorijschool het beste bij jou past kan erg lastig zijn. Daarom kom ik een uur (60 minuten) een proefrit met je maken en daaraan vast een intakegesprek van een half uur tot een uur om te bepalen of Autorijschool Désiree Schattefor jouw autorijschool is. In dit gesprek zal ik uitleg geven hoe de rijschool werkt en wat je allemaal kunt verwachten van de rijschool en wat er allemaal bij komt kijken om je rijbewijs te gaan behalen.

 

Deze intake kost € 65,- inclusief de proefrit van een uur  en een nagesprek van ongeveer een half uur (90 minuten). Als je voor mijn rijschool kiest zullen bij de eerste factuur de intake kosten met € 25,- in mindering worden gebracht. Even een opmerking; alleen bij het helemaal afmaken van het eerste pakket wat je afneemt zullen deze kosten in mindering worden gebracht. Bij het vroegtijdig stoppen zal ik de intake kosten opnieuw berekenen.

 

Het is mogelijk meerdere lessen per week te volgen. Je wordt van huis of van een andere locatie opgehaald en ook weer teruggebracht (dit moet natuurlijk wel met de planning passen).

 

De vorderingen worden bijgehouden via een leerlingenapp namelijke PlanGo. Hierin kun je een instructievorderingskaart vinden, zodat je gestructureerd wordt voorbereid op de tussentijdse toets of het praktijkexamen, er zal na iedere les een lesvoorbereiding klaar staat en je hebt zelf ook zicht op het verloop van de rijopleiding.  In de intake zal ik er meer over vertellen.