Intake


 

Het bepalen welke autorijschool het beste bij jou past kan erg lastig zijn. Daarom kom ik een uur (60 minuten) een proefrit met je maken en daaraan vast een intakegesprek van een half uur tot een uur om te bepalen of Autorijschool Désiree Schattefor jouw autorijschool is. In dit gesprek zal ik uitleg geven hoe de rijschool werkt en wat je allemaal kunt verwachten van de rijschool en wat er allemaal bij komt kijken om je rijbewijs te gaan behalen.

 

Deze intake kost € 95,- inclusief de proefrit van een uur en nagesprek. Advies is om eventuele vragen die er dan zijn te stellen. Later kunnen er natuurlijk altijd vragen nog gesteld worden. Je weet me dan te vinden ;)

 

Het is mogelijk meerdere lessen per week te volgen. Je wordt van huis of van een andere locatie opgehaald en ook weer teruggebracht (dit moet natuurlijk wel met de planning passen).

 

De vorderingen worden bijgehouden via een leerlingenapp via PlanGo. Hierin kun je een instructievorderingskaart vinden, zodat je gestructureerd wordt voorbereid op de tussentijdse toets of het praktijkexamen, er zal na iedere les huiswerk worden opgegeven (indien nodig) om je goed voor te bereiden op de nieuwe les. Tevens staat er in de PlanGo app een lesvoorbereiding voor je klaar en je hebt zelf ook zicht op het verloop van de rijopleiding. In de intake zal ik er meer over vertellen hoe dit allemaal werkt in de praktijk. Verdere uitleg zal ik bij de intake doen hierover.