Hoe machtig ik mijn rijschool?


Alleen ik als rijschoolhoudster kan voor jou je tussentijdse toets of praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet ik natuurlijk wel toestemming hebben. Je geeft toestemming door mijn rijschool te machtigen.

 

Dat gaat zo:

 

Ga na of je al een DigiD hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een code om je DigiD te activeren. Onthoud je inloggegevens goed. 

 

Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in.

 

Dan vul je het rijschoolnummer van mij in 2776X9 op mijn.cbr.nl dan kijk je of de naam van mijn rijschool op het scherm gelijk is als aan de rijschoolnaam. Het CBR controleert mij weer tijdens het examen.

 

Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

 

Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

 

 

 Rijschool nummer : 2776X9