Even voorstellen


Even voorstellen:

 

Ik ben Desiree Reniers-Schattefor. Ik ben 48 jaar en woonachtig in Gemert. In 2012 ben ik mijn eigen rijschool gestart gelijk na het halen van mijn instructeursbewijs. En vanaf die dag geniet ik iedere dag van mijn werkdag. Wat een mooi vak is dit! 

 

Na een aantal jaren lesgeven kwam ik erachter dat er veel leerlingen autorijden toch wel heel eng vinden. Om deze leerlingen zo goed mogelijk te helpen heb ik in 2014 een opleiding gevolgd voor Verkeersangst en Rijangst via DCTM van Sjaak de Coninck. Nu kan ik met NLP technieken mensen en leerlingen helpen om hun angsten de baas te blijven. 

 

Hoe mooi is dat!

 

 


Ik zou graag een aantal punten helder hebben:

  • Bij mij in de auto maak je geen fouten - Er is geen falen alleen feedback
  • Duidelijke afspraken - Transparant en eerlijk
  • Geduld - Is een schone zaak
  • 1 uur les is ook 1 uur les - 60 minuten
  • Samen staan we sterk - Samenwerking, wij doen het samen!
  • Alles kan gezegd worden - Geen enkele vraag is te veel

Zoals je ziet wil ik een fijne werkdag en jij wil een fijne rijopleiding


Tijdens mijn werk als rijinstructrice kwam ik erachter dat ik soms te kort schoot bij leerlingen met faalangst. Ik ben in 2014 een opleiding gestart bij DCTM (De Coninck Traffic Management BV) van Sjaak de Coninck. In deze opleiding heb ik geleerd hoe je met mensen om kan gaan die rijangst (verkeersangst) hebben. Dus nu kan ik mijn reguliere leerling goed helpen bij faalangsten, maar daarnaast kan ik ook mensen helpen, met een rijbewijs, bij rijangsten. Ik verwijs graag door naar het kopje rijangst voor meer informatie. 

 

 

Hoe fijn is het om dadelijk mensen die rijangst hadden na mij hulp weer vol zelfvertrouwen de weg op durven te gaan.

 

Dat is zo geweldig om dit mooie cadeau te geven!!!