Even voorstellen


Even voorstellen:

 

Ik ben Désiree Reniers-Schattefor. Ik ben 53 jaar en woonachtig in het mooie Brabantse Gemert. Na het halen van mijn instructeursbewijs in 2012 ben ik gelijk mijn eigen autorijschool gestart. En vanaf die dag geniet ik, iedere dag weer, van mijn werkdag. Wat een mooi vak is dit! 

 

Na een aantal jaren lesgeven kwam ik erachter dat er veel leerlingen autorijden toch wel heel spannend vinden. Om deze leerlingen zo goed mogelijk te helpen heb ik in 2014 een opleiding gevolgd voor Verkeersangst en Rijangst via DCTM van Sjaak de Coninck. Nu kan ik ook leerlingen die dit heel spannend vinden voorzien van de nodige handvatten om het autorijden eigen te maken en zonder spanning achter het stuur plaats te laten nemen. Hoe mooi is dat!

 

RIS (Rijopleiding In Stappen)

 

Daarnaast miste ik structuur in de autoZeker voor mensen met autisme of ADHD is structuur prettig als ze weten wat er de volgende keer behandeld gaat worden in de auto. Dus ik heb in 2020 mijn RIS  instructiebewijs(Rijopleiding In Stappen) behaald. Dit geeft rust voor de leerling en duidelijkheid. Wat deze methode precies inhoudt leg ik graag uit bij de intake.

 

 


Ik zou graag een aantal punten helder hebben:

  • Bij mij in de auto maak je geen fouten - Er is geen falen alleen feedback
  • Duidelijke afspraken - Transparant en eerlijk
  • Geduld - Is een schone zaak
  • 1 uur les is ook 1 uur les - 60 minuten
  • Samen staan we sterk - Samenwerking, wij doen het samen!
  • Alles kan gezegd worden - Geen enkele vraag is te veel

Zoals je ziet wil ik een fijne werkdag en jij wil een fijne rijopleiding! Dus laten wij samen er een mooie tijd van maken!!