Automaat


Autorijschool Désiree Schattefor biedt vanaf april 2022 alleen nog maar rijlessen voor het autorijbewijs B in de automaat. Rijles in een automaat is eenvoudiger dan in een schakelauto. Het schakelen gaat automatisch, waardoor je je aandacht meer kunt besteden aan het verkeer. Ik zeg vaak je weerlegt je aandacht buiten de auto niet in de auto, en laten we eerlijk zijn, daar gebeurt het allemaal toch?!

 

De voordelen van een automaat:

 

  • Minder handelingen
  • Sneller alle handeling alleen doen
  • Minder gespannen in de auto
  • Meer aandacht voor wat er buiten gebeurd
  • File rijden wordt makkelijker
  • Lange ritten meer ontspanning
  • Steeds meer hybride en elektrische auto's
  • Zuinig in gebruik
  • Minder lessen, dus sneller je rijbewijs!!

 

Voor wie is het beter om automaat te rijden?

 

Voor iedereen maar vooral voor mensen die de combinatie van waarnemen wat er buiten de auto gebeurt en hoe zij dit binnen in de auto moeten regelen moeilijk vinden. Een andere reden kan zijn bijvoorbeeld mensen met rijangst of faalangst. Deze mensen hebben veel baat bij het rijden met een automaat. Je hebt dan meer tijd om de verkeerssituatie goed in je op te nemen, waardoor het rijden ontspannener blijft. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen in het autorijden en dat geeft meer ontspanning.

 

Genoeg redenen om met een automaat te gaan rijden.

 

Veel mensen denken dat het rijden in een automaat oubollig is of alleen voor oudere mensen. Laat ik je uit deze droom helpen, veel jongeren kiezen voor deze lessen of omdat ouders een hybride of elektrische auto hebben en omdat het steeds meer van deze tijd wordt. Naast Amerika en Canada, waar bijna alle auto’s zijn uitgerust met een automatische transmissie, zie ik ook bij steeds meer automerken dat zij standaard een automaat aanbieden of voorledig overgestapt zijn naar een hybride of elektrische auto. En dat is eigenlijk helemaal niet verwonderlijk gezien de vele voordelen die een automaat te bieden heeft.

Mensen die eenmaal in een automaat hebben gereden zullen niet gauw meer voor een schakelauto kiezen.

 

Besparing

 

Naast de besparing op de verbruikskosten kun je bij het volgen van de rijlessen ook besparen met een automaat op je rijlessen. Dit komt doordat het schakelonderdeel komt te vervallen en je al gauw kunt richten op wat er buiten de auto gebeurt. Dit kun je al gauw € 1000,- schelen op je rijopleiding!

 

Wil je besparen op je rijlessen en snel je rijbewijs halen op een voordeliger manier? Dan kan je bij Autorijschool Désiree Schattefor deze lessen volgen.

 

Let op!

 

Na het behalen van je rijbewijs automaat krijg je een aantekening op je rijbewijs dat je alleen in een automaat mag rijden. Wil je later toch je schakel rijbewijs B gaan halen dan zal je met een aantal lessen ook dit rijbewijs kunnen binnenhalen. Je theorie hoef je niet meer over te doen!


 

Wil je je rijbewijs halen maar dan veel sneller, schroom niet en bel me voor de mogelijkheden.

 

Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-19880514!

 

Vanaf april 2022 alleen nog maar automaat rijlessen!!!

 

Geen schakel meer!!