Nieuwe blogpost van ADS

Vandaag is Kinoe Verhoeven geslaagd voor zijn rijbewijs!  Hij heeft een mooie demo gegeven hoe je moet autorijden aan de examinator van het CBR en hij mag het vanaf vandaag helemaal alleen gaan doen! Vorige week al voor zijn Tractorrijbewijs. Zijn week kan niet stuk! Top man heel veel rijplezier en bewijs je rijbewijzen! 


En Tussentijdse toets wat houd dat eigenlijk in?

Tussentijdse Toets is een initiatief van het CBR om kandidaten de ontwikkelingen van wat ze in de auto geleerd hebben te demonstreren en feedback te krijgen op waar nog winst te behalen is om voor het roze kaartje te gaan slagen jouw RIJBEWIJS! Tijdens de tussentijdse toets moet je twee bijzondere verrichtingen doen. Als je deze met goede beheersing en kijktechniek toepast zal je voor het eerstvolgende praktijkexamen een vrijstelling krijgen. Slaag je niet voor dit examen zal de 2e examen weer met twee bijzondere verrichtingen zijn.


Praktijkexamen hoe gaat dat eigenlijk?

Hoe gaat dat eigenlijk z'on praktijkexamen bij het CBR? In onderstaand filmpje zie je hoe het in het praktijk werkt.